CONSULTANTA IMOBILIARA

30.04.2018


 

CONSULTANTA IMOBILIARA

 


Prin experienta acumulata de o activitate neintrerupta in domeniul imobiliar REOER GRUP va poate oferi servicii de consultanta menite sa inlesneasca alegerea unei variante potrivite nevoilor d-voastra, prin sfaturi obiective, acoperirea completa a ofertei noastre, pachet de servicii si consultanta concretizat prin:

 

 

vanzare / inchiriere imobile ;                                                                                                                  cumparare / inchiriere imobile ;                                                                                                                      vanzare / cumparare terenuri ;                                                                                                                      Consultanta in finantare , credite imobiliare/ipotecare ;
Consultanta in constructii;
Consultanta pentru proiecte, investitii si tranzactii imobiliare ;                                                                Consultanta juridica  ;                                                                                                                                                                        ♦ Promovare imobiliara ;

 

 

Piata imobiliara va fi prezentata de echipa REOER INVEST CONSULTING , oferindu-va astfel alternative la cerintele dumneavoastra, putand face comparatie intre preturi, zone, etc .
In momentul in care v-ati hotarat pentru a vinde sau sa achizitiona un imobil, si nu aveti siguranta juridica a actelor pe care le detineti, sau pe care urmeaza sa le semnati, va stam la dispozitie pentru a va asista si explica fiecare pas ce trebuie sau urmeaza sa fie facut, in vederea finalizarii cu succes a tranzactiei dumneavoastra.

Suntem toti de acord ca cel mai greu este atunci cand trebuie luata o decizie, mai ales daca aceasta implica o investitie importanta.
Se spune ca prietenul la nevoie se cunoaste, asa ca, daca apelam la el, speram sa ne ajute sa luam o decizie corecta.
Daca prietenul este specialist, atunci, in principiu, totul este in regula.
Nu este insa obligatoriu ca sa avem toti prieteni specialisti in arhitectura, constructii, evaluari imobiliare, etc.
De aceea, va stam la dispozitie pentru a va indruma sa faceti alegerea corecta.
Decizia va apartine!

 

 

CONSULTANTA IN ASIGURARI
Efectuam o analiza financiara a fiecarui client in functie de necesitatile acestuia, avand in centrul atentiei Clientul, nevoile sale specifice si nu interesele diverselor societati de asigurare, intrucat nu santem subordonati si nu depindem de nici una dintre societatile de asigurari de pe piata.
Nu trebuie sa pierdeti timp sa cautati o companie de asigurari serioasa, care sa va acopere optim riscurile.

CONSULTANTA LUCRARI TOPO
Va oferim informatii ce va sant necesare pentru a putea demara si realiza lucrari de topografie si cadastru, dintre acestea enumerand:-cadastru si intabulare pentru apartamente, case, terenuri intravilane si extravilane;-planuri topografice de situatie;-parcelari, dezmembrari si/sau lotizari de terenuri intravilane si extravilane;-ridicari topografice in scopul executarii de proiecte ale diverselor investitii(constructii, restructurari, amenajari);-trasari de constructii, de cote si limite de proprietate;-aviz tehnic pentru obtinerea certificatului de urbanism sau autorizatie de construire;

CONSULTANTA CREDITARE
Va putem oferi gratuit informatii utile prin intermediul bancilor partenere in alegerea celui mai potrivit credit sau a celei mai bune solutii de finantare adaptata nevoilor Dumneavoastra. Va putem indruma catre banci care va pot oferi cea mai rapida si buna solutie de finantare care vi  se potriveste , dumneavoastra scutind drumul la zecile de banci cu potentiale oferte.

 

 

Clientii nostri persoane fizice vor fi indrumati pentru a fi informati de cei mai buni si promti consultanti  financiari  cu privire la conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a putea lua un credit si vor fi consiliati, absolut gratuit, cu privire la cea mai buna solutie de finantare, adaptata nevoilor Clientului sau la care se incadreaza cel mai bine .  

Inainte de intocmirea dosarul se va realiza un pre-scoring, pe baza unor formule de calcul primite  bancare , prin care se va indica suma exacta pe care o puteti accesa si perioada cea mai potrivita de rambursare, in functie de venituri, garantiile oferite bancii si evident necesitatile Dumneavoastra concrete.

Veti fi asistat la completarea cererilor si documentatiei necesare pentru creditul de care aveti nevoie si ne vom asigura ca dosarul este complet, astfel incat acesta sa indeplineasca toate conditiile pentru a fi aprobat cu maxima rapiditate.

Ne  vom asigura ca dosarul dvs. va fi analizat in cel mai scurt timp posibil. Dumneavoastra veti fi informat telefonic de catre noi sau  consultantii bancari  cand sa va prezentati la sucursala bancara aleasa, unde nu faceti decat sa ridicati banii sau sa accesati creditul dorit .

Pentru clientii nostri persoane juridice recomandam prin intermediul bancii partenere solutii complexe de finantare, adaptate si personalizate in functie de nevoile concrete ale Clientului si produsele de finantare ale bancilor partenere .

Asistam Clientul nostru persoana juridica la intocmirea in mod corect a documentatiei de credit, semnalam eventualele probleme din timp si recomandam solutii de depasire a acestora, discutam  cu banca aleasa de Client conditiile de finantare cele mai avantajoase pentru dvs , rambursare si garantare a creditului, eventualele reduceri de dobanda sau bonusuri pentru Client

 

 

 

 

 

 

 

 

Va multumim ca ati ales o echipa cu experienta practica!

 

 

Galerie foto