Blog


 

Daca sunteti in cautarea unui auditor energetic AUTORIZAT si doriti obtinerea intr-un timp cat mai scurt a unui raport de audit energetic, a unui certificat energetic pentru apartamentul sau cladirea dumneavoastra , societatea REOER Invest Consulting SRL este in masura sa va ajute cu promptitudine in obtinerea CERTIFICATULUI DE AUDIT ENERGETIC  pentru imobilului dumneavoastra .  

 

 

 

 

CERTIFICARE ENERGETICA IMOBILE

 

 

scurta prezentare

 

 

 

 

 

Din Ordonanta publicată în Monitorul Oficial nr.919/29.12.2009 obligativitatea existentei certificatului energetic pentru a se putea efectua o tranzactie imobiliară (înafară de terenuri) intra în vigoare la 01.01.2011.
În prezent programul prima casă este conditionat prin lege de achizitionarea unei case din clasele energetice A,B sau C, clasă ce nu poate fi dovedi... citeste mai mult


CADASTRU

30.04.2018

Lucrari TOPO , Cadastru si intabulare

REOER INVEST CONSULTING ofera si servicii in domeniul lucrarilor topografice , cadastre, intabulari . La cererea dumneavoastra , cu promtitudine , va stam la dispozitie cu servicii de calitate, realizate rapid si avantajos .
Suntem specializati in obtinerea documentatiei cadastrale si lucrari topografice in judetul Prahova .
Alegand REOER INVEST CONSULTING obtineti cadastru si intabulare fara stres si intr-un timp cat mai scurt.
Va stam la dispozitie pentru o gama completa de lucrari topografice si cadastrale , lucrari realizate cu ajutorul celor mai moderne echipamente topografice, reducand astfel timpul de executie si imbunatatind calitatea lucrarilor cadastrale.
Executam  in timp minim , cu promtitudine , la preturi avantajoase :citeste mai mult


 

CONSULTANTA IMOBILIARA

 


Prin experienta acumulata de o activitate neintrerupta in domeniul imobiliar REOER GRUP va poate oferi servicii de consultanta menite sa inlesneasca alegerea unei variante potrivite nevoilor d-voastra, prin sfaturi obiective, acoperirea completa a ofertei noastre, pachet de servicii si consultanta concretizat prin:

 

 

vanzare / inchiriere imobile ;                                                                                                                  cumparare / inchiriere imobile ;                                                                                                                      vanzare / cumparare terenuri ;                                                                                                                      ♦citeste mai mult


Asigurari

30.04.2018

Asigurari bunuri si AUTO

REOER INVEST CONSULTING prin activitatea brokerilor de asigurari are ca scop principal urmarirea cresterii valorii patrimoniului dumneavoastra prin reducerea sau eliminarea riscurilor la care este expus in activitatea cotidiana. Pentru aceasta ne-am propus sa furnizam servicii care sa acopere urmatoarele directii:    

 

Identificarea riscurilor          

Evaluarea riscurilor

Controlul si gestionarea riscurilor  

Monitorizarea rezultatelor   

Lichidarea optima a daunelor         

Evaluarea bunurilor in vederea asigurarii

Este important de precizat faptul ca in relatia cu societatile de asigurare, spre deosebire de agenti, care sunt reprezentanti ai acestora, noi, ca broker de asigurari, actionam in numele dumneavoastra, negociind conditii si preturi favorabile .

Indiferent de cat de mult a evoluat umanitatea, un lucru este foarte clar: nu putem controla tot c... citeste mai mult


IMOBILIARE

30.04.2018

 

TRANZACTII IMOBILIARE

 

Toate aceste servicii sunt acoperite de comisionul platit catre agentie, cu exceptia taxelor catre institutiile publice, Notar Public, furnizori de utilitati, etc ce sunt suportate de catre beneficiar.

 

 

Agentia noastra va pune la dispozitie o varietate de oferte imobiliare (apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale , spatii industriale , pensiuni si hoteluri) in judetul Prahova ;

 

 

Va punem la dispozitie intreaga noastra experienta legata de toate aspectele unei tranzactii imobiliare, de la alegerea proprietatii dorite, pana la perfectarea in siguranta a actelor si va asiguram de intreaga noastra seriozitate in toate etapele acestui proces investional.

 

 

Comisioanele practicate de agentia sant :